I 2022 PLANTER VI 1200 NYE TRÆER I DE DANSKE SKOVE

I 2022 planter vi 1200 nye træer i de danske skove

Hvorfor gør vi det?

For at vise omverden, at vi tænker på miljøet og for at øge væksten i forretningen. 

Flyttebilerne kører mange kilometer hvert år på de danske landeveje og vi kan derfor ikke skjule, at vi er en del af problemet.

Ekstreme vejrfænomener, naturkatastrofer, stigende temperaturer i havet gør, at vi har valgt at gå ind i klimakampen. CO2er den mest almindelige drivhusgas fra menneskelig aktivitet og er ansvarlig for 63 % af den menneskeskabte globale opvarmning. 

Koncentration i atmosfæren er i øjeblikket 40 % højere, end den var inden industrialiseringen.

Vi har den første måned plantet vores første 100 træer i samarbejde med Growing Trees, det lyder måske ikke af meget, men vores ambition er, at plante 1 nyt træ for hver kunde vi flytter for. 

Det betyder, at indenfor det næste år, er vi med til at plante 1200 nye træer i de danske skove og det vil vi fortsætte med år efter år.

Hvilken betydning har det?

  • Sikring af rent drikkevand.
  • Mere natur og øget biodiversitet.
  • Skabelse af nye rekreative områder.
  • Oplagring af CO2 og dermed modvirkning af global opvarmning.

Vores bedste våben mod den globale opvarmning er, at plante træer. Ved at anlægge ny skov, kan vi med hjælp fra naturens eget økosystem beskytte klodens fremtid.

Tak fordi du læste med

De grønneste hilsner

Norm Flytning

Få et godt tilbud

Når du henvender dig til os, vil du hurtigst muligt modtage et tilbud. Indtast dine flytteoplysninger i formularen herunder, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig. Hvis du accepterer tilbuddet, vil du få en henvendelse fra en af vores flyttespecialister, så i i fælleskab kan aftale nærmere omkring den pågældende flytning og få afklaret eventuelle spørgsmål.