Erhvervsflytning

Erhvervsflytning
& opbevaring

71 999 887

Hos Norm Erhvervsflytning har vi en prisstruktur som er nem at forstå

 • Få en gratis vurdering af din næste flytning, inklusiv tjeklister og flytteplaner
 • Flytteplaner indeholder råd og vejledning ift. Organisering internt og eksternt

Totalløsninger

Vil I være fri for flyttestress og spildt arbejdstid?

Når arbejdspladsen skal flytte til nye lokaler, kan det ofte være forbundet med forvirring og kaos. Vi letter din flyttebyrde, så du kun skal koncentrere dig om det, du er god til.

Som en del af vores totalløsning hjælper vi også gerne med at pakke ned, mærke kasser samt at afmontere inventar og udstyr.
Har du brug for en slutrengøring, når vi har flyttet virksomhedens møbler, så tilbyder vi også dette.

Hos Norm Flytning tilbyder vi dermed den absolut nemmeste løsning, nemlig, alt-i-en pakken til dig, der gerne vil have en nem og effektiv erhvervsflytning.

Alt det I ikke har plads til

Flytter I til mindre lokaler, eller har I brug for opbevaring af møbler, inventar eller udstyr?

Med mere en 5000 kvadratmeters opbevaringsplads til rådighed, kan vi tilbyde opbevaringsplads i forbindelse med erhvervsflytningen.

Få jeres produkter opbevaret på vores lager, indtil I er kommet godt på plads i de nye lokaler. Er der andet gammelt inventar, I blot skal have bortskaffet, klarer vi også gerne det tunge læs for jer i forbindelse med firmaflytningen.

Priser

Har du brug for et team af flyttefolk og en lastbil, eller måske bare en flyttelift? Herunder finder du en prisliste for erhvervskunder i Danmark.

Hos Norm Erhvervsflytning har vi en prisstruktur som er nem at forstå

 • Få en gratis vurdering af din næste flytning, inklusiv tjeklister og flytteplaner.
 • Flytteplaner indeholder råd og vejledning ift. Organisering internt og eksternt.

Priser

Har du brug for et team af flyttefolk og en lastbil, eller måske bare en flyttelift? Herunder finder du en prisliste for erhvervskunder i Danmark.
trustpilot-logo2
Services Pris pr. time ekskl. moms
1 mand + flyttebil 25m3 600 kr.
1 mand + flyttebil 60m3 700 kr.
2 mand + flyttebil 25m3 900 kr.
3 mand + flyttebil 60m3 1300 kr.
Flyttelift til 7. sal  (minimum 3 timer) 900 kr.

Har I købt nye møbler til arbejdspladsen?

Har I brug for ekstra hænder til at få flytteprocessen til at glide bedst muligt? Vi hjælper gerne med at samle og montere nyt inventar og nye møbler, så I hurtigst kan vende tilbage til hverdagen, som I kender den. Lad os vise dig drømmescenariet for, hvordan en erhvervsflytning kan foregå.

Hvordan forbereder du dig bedst?

Det er ikke hver dag man pakker et kontor ned og flytter. Derfor har vores flyttespecialister udarbejdet en udførlig pakkeguide, så i kan få pakket virksomhedens ejendele ned på den bedst mulige måde. Pakkeguiden udleveres på første møde.

Undgå spildt arbejdstid

Vi koordinerer og eksekverer firmaflytningen så flytteprocessen bliver så effektiv som mulig og så dit firma undgår tab – Vi har udarbejdet planer og tjeklister omkring flytteprocessen som udleveres på første møde.
Vi flytter gerne i weekenden, så er virksomheden klar igen mandag morgen.

Forbered medarbejderne på flytningen i god tid

Det er ikke kun hårdt for private at flytte, men i lige så høj grad for ansatte i en virksomhed. Det kan være en stor omvæltning for medarbejderne hvis deres arbejdsplads skal flyttes. I bør derfor, i god tid, begynde at oplyse omkring de forandringer som kommer til at ske. Vi tilbyder gerne at tage billeder at kontoret så medarbejderen møder ind til den indretning de er vant til. Hvis det ikke er muligt, så kan en lille blomst eller æske chokolade ved opstart i nye omgivelser som regel få et smil frem på læben hos de fleste medarbejdere.

Få et godt flyttetilbud

Når du henvender dig til os, vil du hurtigst muligt modtage et flyttetilbud baseret på antal kvm, inventar og afstand. Indtast dine flytteoplysninger i formularen herunder, så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig. Hvis du accepterer tilbuddet, vil du få en henvendelse fra en af vores flyttespecialister, så i sammen kan aftale nærmere omkring den pågældende flytning.

  Referencer

  Referencer

  Skal du flytte?

  Få en fast pris

  KUNDESERVICE ER ÅBEN

  08.00-16.00

  Kontakt os i dag på telefon

  71 999 887

  Skal du flytte?

  Få en fast pris

  KUNDESERVICE ER ÅBEN

  08:00-16.00

  Kontakt os i dag på telefon

  71 999 887

  Undgå økonomisk tab!

  Bestil en online besigtigelse før din erhvervsflytning

  Vi besigtiger din flytning via FaceTime eller Skype når det passer dig. Det sparer dig tid og sikrer, at du får den rigtige pris fra starten.

   Hvad koster en erhvervsflytning?

   Prisen på en erhvervsflytning kan variere meget. Det afhænger bl.a. af afstanden imellem adresserne, størrelsen på virksomheden og på mængden af det I skal have flyttet. Inden flytningen er det vigtigt, at få planlagt hvilke vogne og mandskab som skal benyttes.Vi tilbyder altid en besigtigelse af virksomheden, så er vi sikre på, at alle detaljer kommer med.

   Din erhvervsflytning er forsikret igennem codan

   Ved en erhvervsflytning er det vigtigt, at forsikringen er på plads. Vores forsikring dækker skader på møbler, inventar og lokaler. Alt vores gods er forsikret igennem Codan.

   Vi tilbyder

   • Firmaflytning
   • Intern flytning
   • Arkivflytning
   • Tungløft + Kranopgaver
   • Samling af møbler
   • Ned- og udpakning
   • Møbelopbevaring
   • Udsmidning af møbler og affald
   • Gratis besøg af flyttekonsulent
   • Uforpligtende tilbud på erhvervsflytning
   • Kvalificeret rådgivning
   • Erfarne flyttefolk altid i fuld uniform
   • Mulighed for del- eller totalløsning

   Vi tilbyder også

   • Totalløsning indenfor erhvervsflytning. Vi pakker ned, mærker flyttekasserne, afmontere og montere igen efter de ønsker der måtte være
   • Udstationeringer af medarbejdere i Virksomheden
   • Flytning af brandskabe, arkivskabe eller pengeskabe
   • Flytning af specielt følsomme effekter, såsom kunst eller it-udstyr
   • Den nødvendige klargøring inden erhvervsflytningen finder sted, såsom afmontering af døre, afdækning af gulve, elevatorer mv.
   • Slutrengøring i forbindelse med en erhvervsflytning

   Efter en gennemgang sender vi et skriftligt tilbud på flytningen. Vores flyttekonsulent kan bookes på telefon +45 71 999 887. Alternativt, kan i også udfylde vores kontaktformular her på siden.

   Skal i flytte til udlandet?

   Hos Norm erhvervsflytning håndterer vi også flytninger og fragtopgaver til udlandet og vores flyttespecialister har stor erfaring med at håndtere logistikken på tværs af landegrænser. Hvad enter i skal have fragtet lidt udstyr eller have flyttet alt virksomhedens inventar til en ny adresse i udlandet, står vi klar til at løfte opgaven for jer.

   I kan tilvælge udlandsflytninger i kontaktformularen.

   Få leveret flyttekasser og labels

   Du har altid mulighed for at bestille flyttekasser og labels hos os og vi leverer dem efter aftale og i god tid inden flytningen. Som erhvervskunde har du altid mulighed for at tilkøbe nedpakning af kontorartikler, som en del af flytningen.

   Få det hele med

   Hos Norm erhvervsflytning er vi garant for, at din flytning kommer til at glide uden problemer og vi ved, at der kan være mange bolde i luften, når man står overfor en flytning. Derfor har vi lavet en liste over ting, som er værd at huske, når man skal gøre klar til at flytte.

   • Rumdeler til glas
   • Etiketter/labels til kasser
   • Bobleplast
   • tape (husk ikke at sætte tape på møblerne)
   • Silkepapir til indpakning
   • Klare plastiksække i en god kvalitet
   • Max 20. kg. Pr. flyttekasse

   Vi er forsikret

   Hos Norm erhvervsflytning har vi en skadesforsikring i forbindelse med alle vores erhvervsflytninger og fragtopgaver. Det betyder, at dine ejendele altid er forsikrede, når du overlader dem i vores varetægt.

   Har i brug for en lift?

   For at sikre en tilfredsstillende flytning for alle parter kræver nogen flytteopgaver, at man benytter en lift. Der kan være tale om særligt store typer af møbler eller hvis der eksempelvis skal flyttes fra høje etager uden adgang til en elevator.

   Læs mere om hvornår i har brug for en lift:

   Hos Norm erhvervsflytning sætter vi en ære i, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter os.