Fra Sjælland til Jylland

Flytning mellem
Sjælland & Jylland

Forsikret gennem Vi er bevidste om det ansvar det er
at håndtere andre menneskers ejendele

Vi hjælper dig sikkert og trygt hjem

Står du og skal pakke hele dit liv ned i kasser og flytte fra den ene ende af landet til den anden – Fra Sjælland til Jylland eller måske fra Jylland til Sjælland, så skulle du ringe til os.

Vi har bistået ved mange flytninger og har en god og bred erfaring indenfor langdistance flytninger. Vores kunder er overordentlig tilfredse med det vi leverer og kvaliteten af de flytninger vi har lavet på tværs af Danmark, Sjælland til Jylland – Jylland til Sjælland. Læs eventuelt vores rigtig gode anmeldelser på trust pilot – Vi har en kundetilfredshed på 98%.

Vi kan med sikkerhed give dig et rigtig godt flyttetilbud og en fair pris på din næste flytning. Vi kan konkurrere på de bedste priser og især på de lange distancer når der flyttes fra Jylland til Sjælland eller omvendt. 

Du har mulighed for at få flytningen til en fast timepris eller fastpris hvor broafgift, forsikring samt brændstof er inkluderet i flytningen. Du vil altid modtage et flyttetilbud på mail som du skal acceptere. Heri ligger din sikkerhed for, at prisen holder og du ikke står med en ekstra regning. 

trustpilot-logo2

Få et godt flyttetilbud

Når du udfylder denne formular, så vil du få et flyttetilbud baseret på

 • Beskrivelsen af opgaven
 • Boligens størrelse i kvm
 • Afstanden imellem fraflytningsadressen og tilflytningsadressen

Indtast dine flytteoplysninger i formularen herunder, så sender vi et godt tilbud – Alt inklusiv! Hos os kommer der ingen overraskelser – Det kunne f.eks. være km penge, etagepriser osv. Hvis du accepterer tilbuddet, vil du få en ordrebekræftelse inkl. betingelser på mail. Skulle der opstå spørgsmål, så vil vi afholde et telefonmøde inden flytningen. Ved større flytninger besigtiger vi altid boligen.

  Hos Norm Erhvervsflytning har vi flere flyttemodeller og flytte løsninger du kan benytte dig af og vælge imellem, når du skal flytte fra Sjælland til Jylland eller omvendt fra Jylland til Sjælland. Se dem herunder.

  Totalløsningen – ”Schackenborg pakken”

  Flytningen hvor du ikke skal røre en finger. Denne flytning består af fuld nedpakning, lige fra tøj, køkken mv, udbæring, pålæsning, aflæsning og udpakning i nyt hjem/firma. Denne flytning er inkl. lån af flyttekasser. Flyttekasserne er af højeste kvalitet og de bedste på markedet. Med andre ord kan du snuppe dig en god kop kaffe, sætte dig tilbage og nyde det hele imens vores kyndige flytte specialister klare det hårde arbejde. Når alt er pakket ud, tager vi flyttekasser og emballage med retur. Der kan være mange grunde til, at vælge denne form for flytning. Måske, har du flyttet mange gange og ved hvor omfattende og omstændig en flytning kan være. Vi sætter en ære i at gøre tingene rigtigt første gang og altid med dig som kunde i centrum. Har du nogle specielle ønsker, så finder vi en løsning i fællesskab.

  Standardflytningen – ”Hr. & Fru. Jensen pakken”

  Denne flytning, er den man kalder den klassiske flytning. Du bestiller denne flytning hos os, evt. også flyttekasser og sørger selv for nedpakning og vi søger så for udbæring af kasser og møbler, pålæsning, aflæsning og indbæring. Denne flytning kan du vælge hvis du vil undgå den tunge del som slæbearbejdet nu engang er og slippe for vrid i ryg, knæ og skulder.

  Budgetløsning - Fra kantsten til kantsten – ”Studenterpakken”

  Med denne flytteløsning stiller vi en flyttebil og en mand til din rådighed. Han kører flyttevognen, alt andet står du som kunde selv for. Nedpakning, udbæring, pålæsning, udtagning og indbæring. Vi kører med andre ord fra kantsten til kantsten. Vi vil selvfølgelig hjælpe til med, at tingene placeres på forsvarlig vis i flyttebilen. Så er pengene små eller kan du bare godt lide at spare, er denne flytning noget for dig. Saml vennerne og giv den gas.
  OBS* Ved denne flytteløsning skal man være opmærksom på, at der gælder andre forsikringsbetingelser. Ring gerne for yderligere information.

  Flytning – Sam transport, kombi flytning – Billiger, mere økonomisk og klimavenlig

  Vi kombinerer flere flytninger i én med denne flytteløsning. Hvis du f.eks. skal have en seng flyttet fra Jylland til Sjælland eller omvendt fra Sjælland til Jylland. Vi kombinerer to eller flere flytninger og derfor kræver det lidt planlægning, men giv os et kald på tlf 71 999 887, så finder vi en dag hvor vi alligevel er på landevejen og kan flytte dit møbel hjem til dig for en god pris. Når vi flytter på denne måde, hvor vi sørger for at bilen er lastet begge veje, kan vi give en tilsvarende billiger flyttepris, hvilket kommer dig som kunde til gode (ja, og så er den mere klimavenlig). 😊

  Bestil en online besigtigelse før din flytning

  Vi kører ofte ud og besigtiger jeres hjem, firma mv, men ofte kan det ordnes pr. telefon ved en grundig beskrivelse af opgaven.

  Vi benytter gerne Facetime eller Skype til besigtigelse. Tidspunktet aftales og tilrettelægges efter aftale med dig som kunde. Det sparer dig tid og sikre, at du får den helt rigtige pris fra start. Det er en vurderingssag fra gang til gang hvordan besigtigelsen finder sted.

  Alternativt kan du også bestille en besigtigelse herunder, om det er privat, erhverv eller enkeltdele du skal have flyttet fra Sjælland til Jylland eller Jylland til Sjælland. Vi har i øvrigt også flytninger fra Sjælland til Fyn og Fyn til Sjælland.

   Hvordan forbereder du dig bedst?

   Det er ikke hver dag man pakker et hjem ned og flytter fra den ene ende af landet til den anden. For langt de fleste mennesker kan det være en større belastning, at skulle rykke teltpælene op, derfor kan der være en del praktisk, logistik og administration der skal gå op i en højere enhed.  Vores flyttespecialister har derfor udarbejdet en udførlig pakkeguide, så du kan pakke dine ejendele ned på den bedst mulige måde.

   I guiden finder du blandt andet instruktioner til, hvilke ejendele der med fordel kan pakkes ned i kasser med rumdeler, samt hvor meget en kasse maks. bør veje.

   Læs pakkevejledningen her

   Få det hele med

   Hos Norm Erhvervsflytning har vi garanti for at din flytning kommer til at glide uden problemer og vi ved at der kan være mange bolde i luften, når man står overfor en flytning. Derfor har vi lavet en liste over ting, som er værd at huske, når man skal gøre klar til at flytte

   • Rumdeler til glas
   • Etiketter/labels til kasser
   • Bobleplast
   • tape (husk ikke at sætte tape på møblerne)
   • Silkepapir til indpakning
   • Klare plastiksække i en god kvalitet
   • Max 20. kg. Pr. flyttekasse

   Hos Norm Erhvervsflyt kan du bestille flyttekasser og labels, samt papir til at pakke særligt skrøbelige ting ind i. Vi udleverer det forud fra din flytning fra Sjælland til Jylland eller Jylland til Sjælland. Flyttekasserne sørger vi for at få afhentet efter brug. Det skal være så let for dig som kunde og din tilfredshed er vores største styrke. 

   Vi kører både Private flytninger, firma flytninger og tager gerne andre fragtopgaver ind. Vi har specialiseret os i privat flytninger, erhvervsflytninger og fragtopgaver i hele Danmark og udlandet, men har du enkelte møbler kan vi også klare det. Enkelte møbler kunne f.eks. være kontor interiør, it-udstyr, planter, skrøbeligt udstyr, samlinger, arkiver, instrumenter, herunder piano eller klaver. 

   Er det ikke alle dine ting eller ejendele du skal have med eller kan have med dig, har vi også mulighed for at opbevare og opmagasinere dine ejendele trygt for dig. Se mere om vores opbevarings løsning her

   En flytning er en tillidssag mellem dig som kunde og os som flyttefirma. Vi kører med hele dit liv og passer også ekstra godt på dine ejendele, da din tryghed er i højsædet hos os. Vores flyttespecialister sætter en ære i høj kvalitet og sikkerhed for at fragte dine ejendele godt fra den ene side af sundet til den anden.

   Vi er forsikret af Codan

   Skulle der mod forventning ske noget med dine ting i flytningen fra Sjælland til Jylland eller fra Jylland til Sjælland, så har vi en erhvervsforsikring/skadesforsikring hos Codan. Forsikringen dækker skader på møbler, tøj, inventar og lokaler. Det betyder at dine ting er i gode og trygge hænder hele vejen og at dine ejendele altid er forsikrede når du overlader dem i vores varetægt. Vær opmærksom på at der gælder andre regler ved Flytning – budget løsning, ring for yderligere information herfor.

   Hvis du synes vi lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os. 

   Vi er her for dig og vil gøre vores bedste for, at du får en god, tryg, og let oplevelse.

   Vores tidligere referencer

   Vores tidligere referencer

   RING TIL OS PÅ TELEFON

   71 99 98 87