Fra Sjælland til Jylland

Flytning mellem Sjælland & Jylland

Vi er bevidste om vores ansvar. Vi håndtere dine ejendele med stor respekt
Forsikret gennem

Vi hjælper dig sikkert og trygt hjem

Står du og skal pakke hele dit liv ned i kasser og flytte fra den ene ende af landet til den anden – Fra Sjælland til Jylland eller måske fra Jylland til Sjælland, så skulle du ringe til os.

Vi har bistået ved mange flytninger og har en god og bred erfaring indenfor langdistance flytninger. Vores kunder er overordentlig tilfredse med det vi leverer og kvaliteten af de flytninger vi har lavet på tværs af Danmark, Sjælland til Jylland – Jylland til Sjælland. Læs eventuelt vores rigtig gode anmeldelser på trust pilot – Vi har en kundetilfredshed på 98%.

Vi kan med sikkerhed give dig et rigtig godt flyttetilbud og en fair pris på din næste flytning. Vi kan konkurrere på de bedste priser og især på de lange distancer når der flyttes fra Jylland til Sjælland eller omvendt. 

Du har mulighed for at få flytningen til en fast timepris eller fastpris hvor broafgift, forsikring samt brændstof er inkluderet i flytningen. Du vil altid modtage et flyttetilbud på mail som du skal acceptere. Heri ligger din sikkerhed for, at prisen holder og du ikke står med en ekstra regning. 

Få et godt flyttetilbud

Når du udfylder denne formular, så vil du få et flyttetilbud baseret på

 • Beskrivelsen af opgaven
 • Boligens størrelse i kvm
 • Afstanden imellem fraflytningsadressen og tilflytningsadressen

Indtast dine flytteoplysninger i formularen herunder, så sender vi et godt tilbud – Alt inklusiv! Hos os kommer der ingen overraskelser – Det kunne f.eks. være km penge, etagepriser osv. Hvis du accepterer tilbuddet, vil du få en ordrebekræftelse inkl. betingelser på mail. Skulle der opstå spørgsmål, så vil vi afholde et telefonmøde inden flytningen. Ved større flytninger besigtiger vi altid boligen.

  Hvordan forbereder du dig bedst?

  Det er ikke hver dag man pakker et hjem ned og flytter fra den ene ende af landet til den anden. For langt de fleste mennesker kan det være en større belastning, at skulle rykke teltpælene op, derfor kan der være en del praktisk, logistik og administration der skal gå op i en højere enhed.  Vores flyttespecialister har derfor udarbejdet en udførlig pakkeguide, så du kan pakke dine ejendele ned på den bedst mulige måde.

  I guiden finder du blandt andet instruktioner til, hvilke ejendele der med fordel kan pakkes ned i kasser med rumdeler, samt hvor meget en kasse maks. bør veje.

  Læs pakkevejledningen her

  Få det hele med

  Hos Norm Erhvervsflytning har vi garanti for at din flytning kommer til at glide uden problemer og vi ved at der kan være mange bolde i luften, når man står overfor en flytning. Derfor har vi lavet en liste over ting, som er værd at huske, når man skal gøre klar til at flytte

  • Rumdeler til glas
  • Etiketter/labels til kasser
  • Bobleplast
  • tape (husk ikke at sætte tape på møblerne)
  • Silkepapir til indpakning
  • Klare plastiksække i en god kvalitet
  • Max 20. kg. Pr. flyttekasse

  Hos Norm Erhvervsflyt kan du bestille flyttekasser og labels, samt papir til at pakke særligt skrøbelige ting ind i. Vi udleverer det forud fra din flytning fra Sjælland til Jylland eller Jylland til Sjælland. Flyttekasserne sørger vi for at få afhentet efter brug. Det skal være så let for dig som kunde og din tilfredshed er vores største styrke. 

  Vi kører både Private flytninger, firma flytninger og tager gerne andre fragtopgaver ind. Vi har specialiseret os i privat flytninger, erhvervsflytninger og fragtopgaver i hele Danmark og udlandet, men har du enkelte møbler kan vi også klare det. Enkelte møbler kunne f.eks. være kontor interiør, it-udstyr, planter, skrøbeligt udstyr, samlinger, arkiver, instrumenter, herunder piano eller klaver. 

  Er det ikke alle dine ting eller ejendele du skal have med eller kan have med dig, har vi også mulighed for at opbevare og opmagasinere dine ejendele trygt for dig. Se mere om vores opbevarings løsning her

  En flytning er en tillidssag mellem dig som kunde og os som flyttefirma. Vi kører med hele dit liv og passer også ekstra godt på dine ejendele, da din tryghed er i højsædet hos os. Vores flyttespecialister sætter en ære i høj kvalitet og sikkerhed for at fragte dine ejendele godt fra den ene side af sundet til den anden.

  Vi er forsikret af Codan

  Skulle der mod forventning ske noget med dine ting i flytningen fra Sjælland til Jylland eller fra Jylland til Sjælland, så har vi en erhvervsforsikring/skadesforsikring hos Codan. Forsikringen dækker skader på møbler, tøj, inventar og lokaler. Det betyder at dine ting er i gode og trygge hænder hele vejen og at dine ejendele altid er forsikrede når du overlader dem i vores varetægt. Vær opmærksom på at der gælder andre regler ved Flytning – budget løsning, ring for yderligere information herfor.

  Hvis du synes vi lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os. 

  Vi er her for dig og vil gøre vores bedste for, at du får en god, tryg, og let oplevelse.

  Referencer

  Referencer

  RING TIL OS PÅ TELEFON

  71 99 98 87