Godstransport

Har du Godset, så køre vi det
gerne rundt i kongeriget for dig!

Lad os flytte dit gods

Norm Erhvervsflytning, er en vognmandsforretning med base i Roskilde. Vores kerneværdier er, højt serviceniveau, punktlighed og kvalitet. Hos os bliver du mødt med et smil, god kundeservice og den hjælp du står og mangler.
Vi kører dit gods sikkert og trygt, hvad enten det er levering på Sjælland, fra Sjælland til Jylland, Norden eller Europa. Vi distribuerer, køre med pallegods og klarer dine fragtopgaver. Står du og skal bruge en pålidelig fragtmand, så er det os du skal ringe til. Vi har flere års erfaring indenfor:

 • Godstransport
 • Pallegods
 • Fragtopgaver som kræver kran
 • Messetransport
 • Distribution også Interval distribution

Eksempler på gods der skal fragtes fra A til B kunne være – Messeudstyr, gipsplader, vinduer, gulve, maskiner eller noget helt tredje. Kontakt os på telefon 71 99 98 87

Vi tilbyder fragt for:

 • Private
 • Virksomheder/firmaer
 • Offentlige institutioner/myndigheder
 • Foreninger og organisationer

Vi kører til:

 • Sjælland, Fyn og Jylland og øerne
 • Norden
 • Europa

Bestil en online besigtigelse af dit flyttegods

Vi kører ofte ud og besigtiger opgaver, men ofte kan det ordnes pr. telefon ved en grundig beskrivelse af opgaven.

Vi benytter gerne Facetime eller Skype til besigtigelse. Tidspunktet aftales og tilrettelægges efter aftale med dig som kunde. Det sparer dig tid og sikre, at du får den helt rigtige pris fra start. Det er en vurderingssag fra gang til gang hvordan besigtigelsen finder sted.

  Godstransport

  Hvis du som virksomhed skal have fragtet et større parti varer, så er vi klar til at hjælpe dig. Du skal måske have en større sending afsted til forskellige adresser eller også er du leverandør med en ventede modtager. Har du brug for lageropbevaring i en længere periode før godset skal videre ud til modtageren, så hjælper vi også gerne med det.

  Fragtopgaver

  Står du med en fragtopgave, som du ikke ved hvordan du skal få sendt afsted, så kontakt en af vores dygtige medarbejder i kundeservice. Vi har med sikkerhed løsningen til, hvordan dine varer eller gods skal håndteres. Vi har årevis erfaring indenfor fragt og distribution. Ring til os på 71 999 887 for at høre mere.

  Pallegods/Palletransport

  Skal du have afsendt pallegods? Vi afhenter på din adresse og leverer til modtager. Dine varer vil typisk stå pakket forsvarligt på en eller flere paller når vi henter det. Varen er opretstående og pallerne køres med en truck eller palleløfter. Dette er en sikker måde at sende og fragte på. Er dine varer mere uhåndterbare, altså målene ikke holder sig inde for pallemål, anbefaler vi at sende som stykgods. Her bliver varen evt. pakket ind og stillet stykvis i fragtbilen, men stadig på forsvarlig og sikker vis.

  Messetransport

  Skal du have løst en transportopgave til en anden by, måske i Danmark, Norden eller et sted i Europa, hvor du skal have kørt din messestand og varer hen, så kan vi løse opgaven for dig. Vi kan samle flere messedeltagere og fragte det hele samlet! Vi tilbyder nedpakning og indpakning af din udstilling, samt transport, korrekt placering og opstilling af selve messestanden. Efter endt messe, kan vi være behjælpelige med sammenpakning, udbæring, transport og opbevaring/opmagasinering. Oplysninger for opbevaring finder du også her på siden. Vi er meget punktlige og følger nøje kunden eller messens anvisninger. Det kræver overblik når en messe lukker og tingene skal køres væk. Derfor laver vi altid en plan for nedpakningen, transport og evt. opbevaring.

  Kvalitetssikring

  Vi har flere års erfaring i transport og distributionsbranchen. Alle biler er GPS-overvåget og vi kan tracke dine varer eller gods indenfor 5 meter.
  Vores chauffører er yderst professionelle og håndtere dit gods på forsvarlig vis. Derfor vil din levering altid have højeste prioritet. Vi gør alt hvad vi kan for, at varen eller godset leveres til tiden. Skulle der mod forventning være tung trafik pga. en ulykke, så ringer chaufføren til centralen og kunden får direkte besked.
  Vi kender de danske landeveje, som var det vores egen bukselomme og derfor kommer du som kunde ikke til at stå og vente på, at vi henter dine ting. Når du laver en aftale med os, kan du være sikker på, at den bliver overholdt og at dit gods bliver transporteret sikkert gennem Danmark eller ud i Europa.
  Læs vores anmeldelser på Trustpilot – Vi har en kundetilfredshed på 98%.

  trustpilot-logo2

  Vi er forsikret af Codan

  Hos Norm Erhvervsflytning har vi en skadeforsikring i forbindelse med flytning og fragtopgaver. Det betyder, at dit gods altid er forsikrede når du overlader dem i vores varetægt.

  Referencer

  Referencer

  RING TIL OS PÅ TELEFON

  71 99 98 87