Privatflytning opbevaring i Rødovre

Flytning og opbevaring i Rødovre

Skal du flytte til eller fra Rødovre, så har vi mange års erfaring og kan hjælpe dig. Se vores gode priser på flytning længere nede på siden eller kontakt os og få et godt tilbud.

Bestil en online besigtigelse før din flytning

Vi besigtiger din bolig via FaceTime eller Skype når det passer dig. Det sparer dig tid og sikrer, at du får den rigtige pris fra starten.

  Priser på privatflytning i Rødovre

  ServicesPris pr. time inkl. moms
  Mand uden bil (minimum 2 timer)450 kr.
  1 mand og lille flyttebil (minimum 2 timer)600 kr.
  1 mand og lastbil (minimum 2 timer)850 kr.
  2 mand og lille flyttebil (minimum 2 timer)850 kr.
  2 mand og en lastbil (minimum 2 timer)1250 kr.
  Flyttelift (minimum 2 timer)1500 kr.

  Til venstre ser du vores vejledende priser på flytning i Rødovre. Hvis du ønsker et tilbud fra os, kan du scrolle ned til formularen og udfylde dine informationer. Så vil du høre tilbage fra os hurtigst muligt.

  Hos Norm Flyt har vi mange års erfaring med flytning og vi har udført mange af vores flytninger i Rødovre, hvor vi har mange tilfredse kunder. Vi kan klare alle flytteopgaver. Ingen opgave er for stor eller lille. Så uanset hvad du skal flytte, så kontakt os i dag og få et godt tilbud.

  Hos Norm Flyt bruger vi kun professionelt personale. Derudover får du altid en fast pris, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  trustpilot-logo2
  Skal du flytte?

  Få en fast pris

  KUNDESERVICE ER ÅBEN

  08:00-16.00

  Kontakt os i dag på telefon

  71 999 887

  Få et godt flyttetilbud

  Når du udfylder denne formular, så vil du få et flyttetilbud baseret på

  • Beskrivelsen af opgaven
  • Boligens størrelse i kvm
  • Afstanden imellem fraflytningsadressen og tilflytningsadressen

  Indtast dine flytteoplysninger i formularen herunder, så sender vi et godt tilbud – Alt inklusiv! Hos os kommer der ingen overraskelser – Det kunne f.eks. være km penge, etagepriser osv. Hvis du accepterer tilbuddet, vil du få en ordrebekræftelse inkl. betingelser på mail. Skulle der opstå spørgsmål, så vil vi afholde et telefonmøde inden flytningen. Ved større flytninger besigtiger vi altid boligen.

   Få 10 gode råd

   Vores tidligere referencer

   Få leveret flyttekasser og labels

   Du har altid mulighed for at bestille flyttekasser og labels hos os og vi leverer dem efter aftale og i god tid inden flytningen.

   Hvordan forbereder du dig bedst?

   Det er ikke hver dag man pakker et hjem ned og flytter. Derfor har vores flyttespecialister udarbejdet en udførlig pakkeguide, så du kan få pakket dine ejendele ned på den bedst mulige måde. I guiden finder du blandt andet instruktioner til, hvilke ejendele der med fordel kan pakkes ned i kasser med rumdeler, samt hvor meget en kasse maks bør veje.

   Få det hele med

   Hos Norm erhvervsflytning er vi garant for, at din flytning kommer til at glide uden problemer og vi ved, at der kan være mange bolde i luften, når man står overfor en flytning. Derfor har vi lavet en liste over ting, som er værd at huske, når man skal gøre klar til at flytte.

   • Rumdeler til glas
   • Etiketter/labels til kasser
   • Bobleplast
   • tape (husk ikke at sætte tape på møblerne)
   • Silkepapir til indpakning
   • Klare plastiksække i en god kvalitet
   • Max 20. kg. Pr. flyttekasse

   Vi er forsikret af Codan

   Hos Norm erhvervsflytning har vi en skadesforsikring i forbindelse med alle vores flytninger og fragtopgaver. Det betyder, at dine ejendele altid er forsikrede, når du overlader dem i vores varetægt.

   RING TIL OS PÅ TELEFON

   71 99 98 87