Privatflytning

Privatflytning
og opbevaring

Vi er bevidste om vores ansvar – Vi håndterer dine ejendele med stor respekt
Få en fast pris

Eller timepris

Kundeservice er åben

08:00-16.00

Kontakt os i dag på telefon

71 999 887

Få en fast pris

Eller timepris

Kundeservice er åben

08.00-16.00

Kontakt os i dag på telefon

71 999 887

Hvorfor skal du vælge et flyttefirma?

At flytte er både fysisk og psykisk hårdt. Tiden op til er ofte forbundet med stringent planlægning, stress og mange ting der skal nås. Kulminationen herpå bliver en hård flyttedag med slid og slæb, hvilket efterlader dig udmattet, træt og øm og med et nyt hjem fyldt med flyttekasser.

Spar på kræfterne, undgå udmattelse og få i stedet hjælp fra et professionelt flyttefirma. Vi hjælper dig med at komme godt og sikkert igennem din flytning – Vi sørger for at bevare overblikket, selv i pressede situationer.

Hos NORM Flytning hjælper vi både med nedpakningen af dine ting, transport og med udpakningen af dit indbo i det nye hjem, hvis du har brug for det. Vi har naturligvis også den nødvendige forsikring, der fungerer som din garanti, hvis noget skulle gå galt under flytningen.

  • Få en gratis vurdering af din næste flytning, inklusive tjeklister og flytteplaner

Hos Norm Flytning har vi en prisstruktur som er nem at forstå

Prisen på vores ydelser varierer naturligvis alt efter hvilken løsning du vælger. Vi forsikrer dig om, at du aldrig får en ubehagelig overraskelse. En aftale er en aftale, og alt bliver dokumenteret på skrift.

Vi tager hverken ekstra i kilometerpenge eller etagetillæg, og vi søger altid for at være gennemskuelig i vores service og priser.

Vi tilbyder forskellige flyttepakker, men giver også gerne et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Alsidige arbejdsopgaver

  • Skal du flytte til eller fra 4. sal uden elevator? Hos NORM Flytning tilbyder vi mulighed for leje af flyttelift. Med en flyttelift får du hurtigt og effektivt flyttet dine ting op eller ned.
  • Flytning med lift er mere skånsom for møbler og mandskab, da det hele forgår i en bevægelse. Flytning med lift kan desuden gøres langt hurtigere end ved normal flytning.
  • Opbevaring af ting du ikke har plads til.
  • Bortskaffelse af indbo: Er der ting du ikke skal have med videre til den nye bolig, så hjælper vi gerne med oprydningen og bortskaffelsen.

Få et godt flyttetilbud

Indtast dine flytteoplysninger i formularen herunder, så sender vi et godt tilbud – Alt inklusiv!

Hos os kommer der ingen overraskelser – Det kunne f.eks. være km penge, etagepriser osv. Hvis du accepterer tilbuddet, vil du få en ordrebekræftelse inkl. betingelser på mail. Skulle der opstå spørgsmål, så vil vi afholde et telefonmøde inden flytningen. Ved større flytninger besigtiger vi altid boligen.

  Priser på privatflytning i Danmark

  Services Pris pr. time inkl. moms
  1 mand + flyttebil 25m3 (minimum 2 timer) 800 kr.
  1 mand + flyttebil 60m3 (minimum 2 timer) 900 kr.
  2 mand + flyttebil 25m3 (minimum 2 timer) 1200 kr.
  3 mand + flyttebil 60m3 (minimum 2 timer) 1700 kr.
  Flyttelift til 7. sal (minimum 3 timer) 1200 kr.

  Referencer

  Referencer

  Få 10 gode råd

  10 gode grunde til at vælge Norm

  Få leveret flyttekasser og labels

  Du har altid mulighed for at bestille flyttekasser og labels hos os og vi leverer dem efter aftale og i god tid inden flytningen.

  Hvordan forbereder du dig bedst?

  Det er ikke hver dag man pakker et hjem ned og flytter. Derfor har vores flyttespecialister udarbejdet en udførlig pakkeguide, så du kan få pakket dine ejendele ned på den bedst mulige måde. I guiden finder du blandt andet instruktioner til, hvilke ejendele der med fordel kan pakkes ned i kasser med rumdeler, samt hvor meget en kasse maks bør veje.

  Få det hele med

  Hos Norm erhvervsflytning er vi garant for, at din flytning kommer til at glide uden problemer og vi ved, at der kan være mange bolde i luften, når man står overfor en flytning. Derfor har vi lavet en liste over ting, som er værd at huske, når man skal gøre klar til at flytte.

  • Rumdeler til glas
  • Etiketter/labels til kasser
  • Bobleplast
  • tape (husk ikke at sætte tape på møblerne)
  • Silkepapir til indpakning
  • Klare plastiksække i en god kvalitet
  • Max 20. kg. Pr. flyttekasse

  Vi er forsikret af Codan

  Hos Norm erhvervsflytning har vi en skadesforsikring i forbindelse med alle vores flytninger og fragtopgaver. Det betyder, at dine ejendele altid er forsikrede, når du overlader dem i vores varetægt.

  RING TIL OS PÅ TELEFON

  71 99 98 87